Sunday, May 26, 2013

Riadah malam2

Budak-budak ni kalau dh merenyam sgt duk rumah tu tandenye kena bawak diorg klua.
Lagila kalau pagi pegi tadika (rumah), balik rumah apartment pulak, tak sampai jumaat lagi dh mengaruk.

Ni kitorg pergi masjid putrajaya (statement macam ala2 nk pg beribadah kan. Hahhaha). Xmasuk pun masjidnye, ni kt bulatan dpn masjid tu. Dr dulu mmg ramai je org dtg bwk anak2 yg tak reti siangmalam asek nk melompat je keje. Tapi skarang wahhhhhh ramai nye org amek kesempatan bukak table jual menan/air/baju/etc.

Ada yg main rollerskate, kete kontrol, yg bwk baby belom pandai jalan letak dlm walker pun ade.

Meriah betol. Dalam mesjid tu meriah tak, eh..

No comments: