Saturday, March 10, 2012

Payless Shoesource

Kedai ni dekat Sunway Piramid. Kitorg jumpe mase pegi tgk screening Kungfu Panda sabtu lepas. Kasut dia tersangat lah maha comel and harga sgt2 murah.. murah tu xde la murah mcm 5hengget.. tapi berbaloi la dgn kecomelan kasut tu..



Mostly kasut kt rak ni harga dia RM20, RM30.. tapi tgk kualiti mmg bagus la..



Mak yg setia menemani, (sebenarnye sbb kena tgl dgn ayah pegi main golf..) hehehee...



Budak ni pun eksaited jugak nk beli. Dh pandai pilih sandal2 lapliplap... tapi kesian totet, yg dia nak tu xde saiz.. nangis meraung la jgk.. tapi omak malas layan, ayahnye aje yg layan..




Haaaa... seee... i told you kan kasut dia comel amat... yg ni harga dia RM20, tp kitorg xbeli yg ni sbb Hapuz kate beli yg soft sole je dulu.. nanti dh lepas pantang haruslah kite ke sini lagi untuk beli yg ini pulak...


Suke sgt pergi kedai ni. Comel amat. Macam2 ada, slipper, sandals, kasut yg mcm princess2, kasut for gowns.. and the quality not bad at all...



Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments: