Monday, March 19, 2012

Aquaria KLCC

Sabtu 3 March kitorg klua untuk celebrate Anniversary yang ke 5 tahun. HEYHO!!!!! sudah 5 tahun!!!!


Kitorg gi makan kt Puti Bungsu, sedap sgt sampai tumpahkan air tembikai kt tudung & baju semua.. naseb baik baju hitam n licin so senang bersihkan.. Lepas tu pegi KLCC.


Walaupun anniversary, tapi tetap ajak paksu jugak.. sbb biasenye paksu tukang habiskn makanan, tukang teman Hapuz n tukang jaga aisyah.. ibunye tukang jalan saje sbb xlarat dh nk kejar2 budak ketotol tu.


Asalnya plan nak gi Aquaria ni hari lain. Tapi sbb hari yg di plan tu Hapuz kena pergi Penang pulak, so sbb xnk rushing2 kitorg pg hr Sabtu je. Seb baik xde la ramai org sgt..



Aquaria sgt best... Tapi paksu pening tgk aquarium lame2... Gambar bnyk dlm SLR, nnti ade mase baru upload, lagipun amik pakai tab ni x brape cantik sebab gelap.






erkkk gambar senget, malas nk betulkan.. ni lepas pergi aquaria, kitorg pergi kinokuniya. aisyah dpt suncatcher. So sebelum masuk wayang mase tgh mkn tu dia sempat la buat 2 keping.. cantik & kemas je dia buat..



budak suke buat craft, tapi ayah dia ckp ini budak suke buat sepah --> ayah yg tak fun..



tapi mau try jugak... berganding bahu dgn paksu sambil bergaduh2... but still diorg buat tak cantik.. hahahahhah...


lepas mkn 1901 hotdog ni, kitorg terus masuk wayang tgk crite Adnan Sempit 2. Klakar gile ketawa terbahak2.. tapi bile tanye aisyah best tak? saje je muke dia jawab "tak best.."


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments: