Thursday, December 16, 2010

Transit di BlogLar!an...


1) Pastikan ada Banner BlogLarian - 2 lagi banner ai letak tau



2) Jadi Follower BlogLarian - Done

3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka berblogwalking kerana ianya salah satu aktiviti yang boleh menghilangkan stress dan mengeluarkan peluh (bila nak buat pilihan ape nak beli semasa blog shopping)

4) Tag 3 orang rakan atau lebih - Done

Cila
Fit
Sarah

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian - Done (jap lagi copy kt shoutbox diorg hehe)

oi korang, aku tag korang ni!!!

6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan - Done yeay!!!

2 comments:

Sarah said...

Erm...tanya sket...tak paham yang no 6...tajuk tu tajuk entry ke? "Transit di BlogLarian"?

yaya said...

haah tajuk awak punye entri.. Yang 'Transit di BlogLarian' tu tajuk entri saye..