Tuesday, December 21, 2010

macik@pacik urut



Terima seadanya...

nota: Fit kate "aku tak paham la yg issabella nih"
mmg la korg xpaham sbb mungkin aku je berperangai mcm ni.. hihihi...

sbnrnye ai dgn ecah malam2 slalu je memekak nyanyi lagu Issabella.. Hapuz slalu je masuk bilik dengan muke yg pasrah "napela tuhan kurniakan aku dgn due pompuan yg suke memekak ni kan" agaknye mcm ni la die pikir kan.. hehehee..

Pastu slalunye kalau nampak Hapuz masuk, mesti ai buat2 tido je and end up ecah yg continue memekak... nnti ade mase ai tepek video die memekak lagu issabela.. kalah amy carian tau..

psssttt: yg lompat2 atas katil tu exageration dr kotak pemikiran org2 yg memekak je, sbnrnye kitorg baring2 je sambil memekak..



No comments: