Tuesday, December 14, 2010

Happy Ibanis

smalam lepas makan murtabak king kt rumah, kitorg pg saloon.. enHapuz nak gunting rambut ala spike.. dah masuk tu adela sorg budak laki ni nak guntingkan, skali...

'eh xpe dik, saye nak akak tu yang gunting..'

wahhhhh demand ko.... siap nak ahkak yg gunting.. well, xpela dh mmg slalu pompuan tu yg guntingkan rambut die. kang tukar org kang takut xpuas hati plak..

lebih kurang macam hakim la kan, sanggup biar rambut jadi perkampungan nyamuk, selagi mamak die tu xbukak kedai, tade manenye die nak gi gunting rambut kt mamak lain..

ai x gunting sbb hr tu dh gunting. buat treatment and stim je.. hasil dari stim adelah seperti di bawah...




wahwaahhh mentang2 blog ni dh orange kan..

rambut jadi bolat2 macam rambut aisyah.. pastu kene panggil ibanis plak.. keh keh..
xpela i like.. "rambut sgt ringan dan happy"...


"I'M A HAPPY ORANGE ngeeeee...."

1 comment:

akim said...

mesti beb.....i love u mamaks