Tuesday, December 28, 2010

Ergorapido 2in1 ~ electrolux

Kes 1 ~ Rambut
============
Rambut adelah mahkota wanita, maka ia perlu dijaga agar sentiasa rapi dan cantik dipandang..

tapi kalau dah kt atas lantai berlambak-lambak, adekah rapi dan cantik????

korg ade ke masalah mcm ni.. kdg2 tu kalau dh vakuum pun jap lagi mesti nampak lg rambut siti situ sana sini.. sakit mate tgk..
nak vakuum pun xdela badan ni gagah perkasa sgt nak buat hari2 kan..
bahu kiri : very lame excuse ~ cakap je la ko ni pemalas nak kluakan vakuum pastu nak simpan balik kan kan..)
bahu kanan : penat owh.. ok ok mmg saye malas..


paling2 pun seminggu sekali (eh ke aku je yang kemas rumah seminggu sekali je...) kalau minggu tu xde kt rumah, cane? xkemas rumah la jawabnye kan.. euuwwww kan diri sendiri...

rambut plak mmg jenis suke naw nak gugur2.. benci tau.. kalau tgh peknen lagi la, mcm leukimia je.. scary tau..

Kes 2 ~ Makanan
=============

Memang dari kecik mak saye xpenah larang kitorg makan depan tv.. so what?.. sedap tau makan kepok cicah sos depan tv.. (eleh.. macamla xpenah ratah sambal belacan depan tv)
So, nasik2 tumpah/keropok/mamee/dll biasenye pas makan lap je lantai.. tp kalau lap tu mesti rase nak lap jugak area lain jugak kan.. kalau boleh satu hall nak lap.. patut la recently asek sakit belakang je kan.. (mcm la hall kau tu beso sgt kan nak heboh2...)

Kes 3 ~ pasir
==========

no komen xtau dr mn dtg encek pasir itu.. mungkin pokok bunge kt luar tu nak balas dendam sbb xsiram die... What the????


Kesimpulannye
============

Cukup tak alasan nak beli bende kt bawah ni..

No comments: