Tuesday, December 14, 2010

Cuti skolah, mak bapak gembira...


teaser je.. sbb nak copy gambar2 dlm kamera dulu.. tengokla sape yg over gembira.. cehh..

kami mandi di pantai sbb ptg semalam pakcik lifeguard yg x hensem jage swimming pool tu halau org2 yg xpakai swimsuit.. (dalam kotak pemikiran ku lifeguard haruslah hensem mcm dlm cite pamela anderson tu..)
halo pakcik swimsuit saye yg seksi tu basah sbb hr sebelum tu saye pg berenang kt putrajaya.. (alasan.. kalau tak basah pun conform xbawak.. sbb nanti mesti mak mentua saye terperanjat tgk.. wakakaka...)

aisyah punye swimsuit pun kene tukar sbb agak dah tak muat nak mengisi perot buncitnye itu..

okeh nnti post semua gambar.. byebye..

nota: oh saye masih ade curve, ingatkan dh takde dah.. cermin kt rumah atau kamera yg tipu.. tros tgh hr ni nak makan lunch sikit je 'makcik nasik separuh yek!!'

No comments: