Monday, September 20, 2010

Casio vs Tissot

Masa raya kt JB, kitorg ade gi Angsana, pastu Hapuz tetibe je beli kan jam Casio exactly mcm gmbr tu, tapi the face is purple in colour.. Wahhh sangat pemurah kan encek Hapuz.. sbb die nk belikan so pilihla yg agak2 xmahal sgt.. the price pun after less its about close to rm200 je.. saje pilih murah2 sbb kalau sendiri beli confirm beli yg Rm10 je.. (hajah bakhil kan..) hahahhaha.. dpt yg hundred over pun kire bersyukur la kan..

Sementara tunggu apek tu potong sket tali besi jam encek Hapuz surf2 around, tetibe die tunjuk jam Tissot harga RM500++ pastu cakap "abg nak yg ni, besdei abg bulan 12..."

hakkkk???? aci ke???
ni la buktinye encek Hapuz tak boleh berpoligami sbb sah2 die XADIL!!!!

No comments: