Tuesday, September 14, 2010

Ape kitorg buat sepanjang Ramadhan..

Bazar Aidifitri Jalan Reko
Bazar ni tersangatlah panjang and ramai gile umat.. so kitorg pon decide that 'ni kene pegi ni'...
Last-last xbeli ape pun.. budak totet ni je yg mengaruk nak 'pinpin'..

RedWok Bangi
Aktiviti wajib - berbuka dgn kawan2.. tapi sayangnye one of bestest fren xdpt join sbb bos die suh keje.. maka nye, malam tu menyaksikan kurangnye ketawa berdekah dan sesi bisik-bisik di telinga.. (yaya-fit-cila suke bisik-bisik kalau ade gossip hangat..).. cila, kite bisik kt umah fit je la nnti eh..


cik natrah yg teruja dgn steamboatnye... meja belah meja bertangkup, tuan kedai xkasi merge meja.. ntah pape je polisi..


budak totet yg xreti nak duduk diam.. xlepas aktiviti memanjatnye tu...


ni aktiviti jalan-jalan keliling meja sambil buat aksi 'oligokoko'


bahagian skirt sgt kabur hasil dari effect aksi oligokoko + beli dancing


Putrajaya seafood
fish mamam!!!


aisyah xmo diri dekat2. percubaan untuk mendekatkan diri dipatahkan bile ikan tu dtg dekat.. macamla ikan tu nak makan dia...


Bulan ramadhan bnyk dipenuhi dgn undangan2 berbuka.. tapi xsemua amik gmbr sbb bile dh makanan depan mate tu mmg xingat bende2 lain dah..
kalau buka kt rumah baru Hapuz pegi terawih..
experience puasa tahun ni adelah teramat penat dan letih sbb training dh start. Tido average pukul 1, bgn sahur average pukul 4.30 - 5.00. masuk keje pukul 8.. kalau lepas sahur tido balik confirm pukul 9 baru sampai opis.. makenye terpakse berjage terus lepas sahur.. awal2 ok lagi.. dh hujung2 puasa tu dh xmampu nak tampung lagi.. bawak kerete pun sambil pejam mate.. memandu dgn mate hati je.. cewah...
Selamat Hari Raya semua.. jemputla dtg rumah ye..


No comments: