Sunday, August 29, 2010

Samsung Corby Pro

tetibe je saye rase husband saye ensem sbb die belikan saye nih... (dan dan je ko kate husband ko ensem kan, kalau xde enset ade ke nk kate die ensem??? oh pilu.....)


Samsung Corby Pro



Hari kejadian..
Yaya: mane enset.. mane enset...
Hapuz: tak kate time kasih pun..
Yaya: eh ptg tadi dh kate time kasih..
Hapuz: mn ade..
Yaya: ade, dalam sms..
Hapuz: sms je?? kiss pipi xde??
Yaya: eh mane bole
Hapuz: nape
Yaya: harammm...
Hapuz: nape haram..
Yaya: sbb tgh period..

Oh bininye eksaited tgk henpon lebih...

Kasi nota kt Ila & Wana: Len kali kalau hapuz tanye nak beli gelang ke enset, suruh je die beli dua2.. kasi hasut2 sket.. wakakakakkak...

history: saye mmg xpenah beli enset sendiri, dr dulu gune hand-me-down atau hapuz je yg beli kan (ni henpon ketiga die belikan..) agaknye hapuz letih tgk saye pakai enset rosak-baik-rosak-baik.... alaaa bukannye menteri pun org nak calling2 kan, dulu sebelum kawen ye la, nak gi toilet pun kene bagi report... oppsssss....


No comments: