Tuesday, August 3, 2010

Genting - part 1

xde mase sgt nk cite panjang kt sini.. tp kalau xpost nnti sampai basi gmbr ni dlm henpon.. Gambar dlm kamera nnti eh..


sampai je kt Genting kitorg cek in hotel (sbnrnye apartment).. pastu nap kejap sbb sakit pale + hingus-hingusan...
Pastu jalan (jalan kaki ok, amazingly kitorg bleh plak sampai w'pun dgn tercungap2..) from apartment to theme park..
Sampai2 je nampak McD tros je order GCB.. xmkn dr pagi tau.. (exagerating, sbnrnye dh mkn karipap dgn popiah..)
Tgk totet ni, bege lagi besar dari kepala.. abes ke tu...

Kitorg main indoor je, sbb xsyok la kalau sorg naik roller coaster sorg lg kene jg ecah kt bwh kan.. Ecah keriangan naik flying boat..


Ni yg paling ecah suke skali.. this is for kids only.. ecah kene beratur sendiri, then queue up (including bergayut2 mcm monkey kt pagar tu + tolak2 org depan + lompat2 in the middle of the Q.. anak org len ade ke mcm ni hah!!!) ade la 10 kali naik bende ni gaknye..


opppsss gmbr ibu amik gmbr ecah...

marry-go-round.. lagi satu game yg ecah naik nk dkt 10 kali...

after that we meet up with the others and have some decent meal.. spaghetti bolognese + chicken soup + fresh orange + triple passion.. see big totet mkn sendiri spaghetti..
there's more pics, including dekat tmpt snow, the apartment.. tunggu ye..

2 comments:

wirr said...

siannye ibu xdpt main out door. Kalo ma nga ade mesti ibu dpt main dan ecah pn mesti ngarok2 sb nk main jugak. Sian ecah, nt suh ibu ngn ayah ajak ma nga ngn pa nga lg ye.

yaya said...

tula, manga dgn panga punye psl la ni.. pasu pun skali..