Monday, July 12, 2010

Google yourself and you'd be surprise...

Hari tu QA Manager from aussie dtg KL and buat presentation.. apart from the presentation tu die ade ckp 'Go to google and google yourselves, you'd be surprise'..

So balik presentation tu pi la google diri sendiri. Secara terkejutnye aku terkejut kerana tiada kejutan.. sile jgn perasan anda itu artis ye.. wahahhahaaa...

xde ape2 pun yg klua selain facebook, blog, UKM, but one thing caught my eye.. terjumpe plak site ni.. xtau la sejak bile ade bende nih..

Flash back to zaman uni mase main squash.. Latihan squash setiap hari dan malam semase cuti sehingga mak marah sbb cuti pun xbalik bercuti.. mandi-manda, tido dan solat di court squash dan pergi late night supper mkn nasi goreng cili padi.. tgl kenangan..

kat bumi mane la budak2 squash ni sekarang ye.. Sekarang pun main squash lagi.. Ade la dalam 2, 3 kali.. setahun. wahhahah mesti nanges kalau coach tau.. sile abaikan, saye sudah gemuk..



Okeh la itu aje.. (jgn google diri sendiri lame2..)

No comments: