Monday, May 31, 2010

Bandung ~ Day 3

Hari Ke-3, walaupun hati nak bersoping tp pak ambo nk jugak bawak kitorg gi Gunung Tangkuban Parahu, kitorg pun akur je la.. huhuuu sopingggg...


sementara tunggu lebihan2 manusia siap breakfast, ecah sempat posing kt tangga.. gaknye mase mengandungkan die dulu asek naik turun tangga je keje.. ecah pun dh terberkenan tangga kot..
cantik kan baju baru die.. pilih sendiri tu. slagi xbyr, xnk lepas..

main cak-cak dgn ayah.. skarang amik gmbr dh pandai posing2, pastu lepas org snap mesti nk tgk gmbr die..

habis pokok tu di'keje'kan ecah..
some snaps of ecah boring on the way to gunung.. sepanjang perjalanan ecah baik je... xmengaruk pun..

Dh sampai gunung.. bukak tingkap je mak oiiiii sejuknye...


apela.. konon nk amik gmbr kawah tu, tp xnmpk pun.. semua dh block..


ni la bagusnye pakai spek itam, bnyk2 kamera amik pun bleh cover mate tu pandang manekan..

kesejukan.. paksu curi selimut ecah..

haa tu baru nmpk kawah. tp separuhnye.. kalau nk tgk kawah pi tgk kt post2 yg awal dulu tu..


Lepas dh sejuk2 kt Gunung Tangkuban Parahu tu, pak ambo bwk kitorg gi Seri Ater kolam air panas.. dh sejuk, panas pulak.. sakit pale..

beruk tu cube utk attack mak...

ade yg terberak ijo ni kang..

tak tau la nape diorg ni minat sgt dgn badak ni.. bnyk snap gmbr kt sini dgn aksi2 pelik.. harus tepek sket kt sini..

ni dekat kolam yg budak2 mandi, selambe je diorg ni mandi telanjang bulat tau.. naseb baik ecah x terkinja nk mandi.. lg pun air die panas.. ecah xsuke..


haa ni satu lagi port yg diorg buat aksi2 pelik..

kalau kt mesia ni letak sign mcm tu mesti ramai yg beratur gaknye.. Kt indonesia org buat selambe je.. kecuali Hakim.. ahahahaha.. nak order ke..
nampak sgt 'GRO' tu disalahertikan penggunaannye kt Malaysia.. org indon rilek je..

xpuas hati kene ikat.. org dh xlarat nk keja totet ni. asek lari2 je.. kang kalau jatuh dlm air panas kang.. jadi ayam rebus..

satu lagi merchandise upin ipin dkt indon... kenape Les Coparque xkluakan merchandise mcm ni kt Mesia, mesti laku.. sbb skarangkan budak2 gile katun ni.. rugi laaa!!!

1 comment:

wirr said...

arrrgggghhhhhh............jeles nya !!!!!!!!!!!!!!! ..