Friday, April 3, 2009

Ini adalah poting memalukan..

Last two pagi, nk g keje nih,, hari yang normal dan sedikit cerah..Nak drive g opis, sebelum tu kene la pakai cermin mate gelap.. drive pun seperti riang-ria kanak2..

sampai kt tol pun mcm biasa la byr musti gune TnG, xperlu beratur panjang2 amik tiket.. Dapat pulak elakkan dr pemanasan global kesan rumah hijau.. hmm.. mase nk swipe kad tu bukak la tingkapseparuh je, sbb encik Hapuz pesan gitu..

pastu nk swipe tu xsampai pulak, sbb pakai seat belt nnti kene saman pulak kalau xpakai kan.. tgh cube bersungguh2 nk swipe nih, xsamapai jugak.. turunkan tingkap sampai abis..

Yaahhhhhhhh!!!! tittiittt!!

haaa dpt pun swipe, pegang stereng nk stat drive balik.. ehhh mane kad TnG aku..



JGN TANYE MCM MN BOLEH MELEKAT KT MESIN TNG TU!!!!!!



nasib baik pakai cemin mate-mate gelap, kete blakang dh hon2 dh. mesti die duk gelak kan aku terkontang-kanting nak amik balik kad TnG tu.. ikut kan nk tgl je, masalahnye TnG tu dlm IC..

Terpampang muke aku kt mesin tu.. Kantoi la nnti!!!.

3 comments:

GuRL said...

aku penah gak ade pengalaman memalukan cmnih..tp aku punye kad tu jatuh bwh..same la sbb xsampai..huhu

myheart said...

erk..cane boleh melekar..kompiusss..

yaya said...

aku lagi konpius tgk muke kt mesin TnG tu