Tuesday, December 16, 2008

Di tagged oleh Fit

1.Do you think you are HOT?
mase kt opis xrase hot, tp mase kt umah kdg2 rase jugak hot.. mungkin sbb dh lame xujan atau pun hot dgn hapuz.. bleh ke jwb mcm ni.. ngeaa

2.Upload a fav pic of you


3. Why do you like this picture?
this is not me. kahakhakhakhka.. knape saye suke gambo ni??.. sbb ni gambo totet in captive oleh nenek nye yg mengkidnap totet.. tp die cm seronok je di kidnap kan.. piat idung baru tau.
4. When was the last time you ate pizza?
hmmm.. xingat la.. dh lame xmkn pizza.. around august or september kot. tag ni ade kene-mengena dgn pizza hut ke..
5. The last song you listen to?
Itik Gembo-Gembo.. dengar kt Sinar FM pagi td on the way to work.
6. What are you doing right now besides this?
menenangkan hati dan perasaan sbb jap lagi ade second assessment.. rasenye seperti perasaan sebelum di injection..
7. What name u prefer besides yours?
eskeberenzek.. percaya tak ni name saye.. ye betul ni name saye dulu mase tgh fedap org asik pangeyy yaya yaya yaya (suh buat keje) so tukar nama susah sket supaya org susah nk panggey..
8. People to tag..
Bard Pitt.. aku tag die dgn harge rm5.90 boleh iddapati di kedai yg mengambil bahagian..

1 comment:

GuRL said...

si totet nih x nanges ke jejauh ngn ibu dier..baguih sggh..