Wednesday, October 29, 2008

.:: the yayaness ::.

yaya then and now.. see how i grow...

4 comments:

myheart said...

yaya..apsal aku tgk rase nak gelak guling2..wakakaka...paling tak tahan yg org asli tu...hikhik..tembam..

yaya said...

ahahhaahha.. ntah la aku pun xtau apsal jadik cam org asli.. ske berjemur kot, itam bagai.

tembun tu sbb mkn nasik lemak banyak..

ahahahhah..

l a n z™ said...

igt riwayat idup haliza misbun tadi.. hee..

yaya said...

ko dgr tu fit, ade gak org nak ckp aku mcm haliza misbun.. nampak sgt aku ni cantik. kahkahkahkahkahkahaha...

tp aku low profile dan mengekalkan kecantikan asli, no make up.. huahuahuahauhau...