Thursday, October 23, 2008

Lawak di pagi hari...

pagi td mase nak gi opis ade satu lawak yang telah berlaku.. on the way just after toll tu kitorg stop buy petronas nak isi minyak.. pastu aku g la byr kt kaunter tu kan.. pastu nk balik ke kreta tu nampak la encik hapuz cam tgh gelak sowang2 dlm kete..
.
dh masuk kete tu die pun bercerita..
.
.
hapuz : "yaya kalau diri tegak tu nampak cam ade pewot teklua sikit...".
.
huh mengata aku le tu..
pastu die ckp lg..
.
hapuz : "abg kalau diri tegak xnampak.."
.
yaya : "xnampak kaki kan....'
.
.
ahahahhahahahahah!!!!!!!..
.
arakian menyaksikan aku terbahak-bahak sambil mengeluarkan air mate..
itu saje lawak untuk hr ini..

3 comments:

myheart said...

hahahha..korg wat pertandingan pewot sape paling besa ke...kikiki..seb bek kakiku masih nampak dan perutku tak jelas kelihatan muncitnye kecuali tak pakai baju...wahahaha,....sensored2...jgn bygkan..

GuRL said...

eiyoo bdk2 muncit nih..kpd yg pempuan sila berjalan smbil mengempiskn pewot yer..terapi yg bgs utk keep pewot selim..

yaya said...

ye betul cila, bile berjalan / duduk tegak sambil kempiskan pewot + berat bahagian atas badan yang perlu ditampung tu akan menjadikan otot perut buat kerja lebih sket..
lantas membakar lemak2 berlebihan diperut..

note: kalau nak bakar lemak bwh dagu/pipi, makan aiskrim (jilat bukan kunyah) ahahahhahaha...