Thursday, August 7, 2008

maxis broadband

modem maxis yg gabak
(gmbr latar - sok kaba yg menunjukkan bata buat sale)

last weekend kitorg balik JB.. sempat pulak pg picom.. semate2 nk beli maxis broadband..
so skarang dh bleh main intenet kt umah... hmmm betambah2 la mls aku nk buat chores.. duk melepek je depan komputer..


since then aku pun merajin2kan la diri berYM dgn akak aku yg kejap ade kejap xde sbb pg sidai baju, basuh pinggan, kemas rumah, berak.. oppsss...

weekend ni pulak adik ipar aku mintak teman pegi lowyatt nk beli laptop.. kalau ade rezki dptla aku sebijik webcam.. ngehngeh...

oh ye.. nmpk tak ariel modem yg panjang tu.. mungkin satu hari nnti bende tu aku buat korek idong aisyah.. insyaallah.. selamat...

No comments: