Wednesday, August 6, 2008

i'm worst than mamai...

org kate bile dh ade anak, mase utk diri sendiri pun dh kurang... meh sini nk kasi example.

smlm aku pg opis cam biase la kan (ngantuk sbb xckp tido) oleh kerana bnyk keje nk buat aku pun buat2 la sibuk... sampai time lunch break memula ingat nk mendamparkan diri kt surau tp perut lak lapo.. so aku g la pujuk perut dulu... lps dh mkn dh pukul 2 pulak.. tepakse la naik opis terus...


sambungla buat keje yg belambak tu... hr ni buat testing. so most of the time aku kt testlab.. aku pun buat la testing sambil menahan mate.. tgh2 buat testing tu banyk plak problemnye.. geram2 aku reboot je system... mase tu dh pukul 4.. sambil nk tgu reboot tu aku nap la kejap (duduk, berbantalkn lengan atas meja...

pastu aku rase mcm 5 minit je aku duk mcm tu... aku ingat dh siap reboot dh.. skali tgk jam rupenye dh pukul 5.. satu jam jgkla aku duk tido kt testlab tu...

aku pun mls la nk buat dh.. aku balik kt meja, senior tanye "mcm mn testing hr ni", aku pun jwb "satu testscript pon xlps... ngeh3.. tp baru hr ni aku disclose rahsia aku tido kt testlab... sudahnye aku balik umah tido.. pg td bgn lmbt.. hihihi...

No comments: