Monday, June 30, 2008

~ My Dear ~

Last saturday kitorg pergi My Dear punye warehouse sale kt Puchong.. oooo ye, sebelum tu kene say thanks to Fit sebab die yang mengkaborkan pasal sale tu.. Thanks fit!!!! i love u.. Well, to speed things up, sale tu mmg best gile sbb bleh beli brg yg branded and comei2 dgn harge yang murah2... Cakap banyak tak gune, korg tgk la sendiri...

ni walker + beskal.. hargenye rm95 shj. bile aisyah dh pandai duduk baru bleh main.. nmpak tak ade batang kt blakang beskal tu.. fungsi die ibu aisyah bleh tolak n control handle beskal tu. so aisyah belum pandai kayuh, kite kayuh kn utk die.. kehkehkeh. bile dh pandai kayuh sendiri, safety ring kt sit tu bleh bukak then jadi cam beskal. kt tayar depan tu utk kayuh, yg step kt tgh tu utk letak kaki.

itik ni kalau kite picit kt tangan, kaki n perut die bleh klua muzik.. aisyah dh training dh picit perut itik ni.. bile klua muzik, terkitai2 lah aisyah kegembiraan. itik ni harge sbnr rm60++, harge sale rm48.. brand baby einstein, kualiti tip top.

teether ni harga asal tak ingat la, tapi harge sale rm13. suke teether ni sbb bile aisyah main die ske pegang loop yellow n red kt tengkuk giraffe tu.. teether ni sgt colorful and comei..

kipas ni mmg yaya cari utk ltk kt stroller aisyah. kalau g jln2 aisyah pns bleh la berkipas.. penah nk beli kt alamanda mase ade sale harge die rm22++. tp seb baik tak beli sbb kt warehouse sale ni kitorg beli rm15 je.. kipas ni ade lights yang bleh tukar2 cam lampu raye tu..

Banyak lg benda2 yg ade kt sale tu tp kitorg xde la beli semua.. mmg rambang gak mate mase kt sale tu sbb brg2 die best n murah... nk beli beskal tu pun lame gile nk pilih sbb bnyk pilihan bentuk + color + functions.. "kalau ade lg sale ni len kali nk beli castle tent plak..", kate ayahnye aisyah...

So aisyah, this are presents from ibu and ayah... (sbnrnye aisyah tak heran pun sbb die tido je, yang eksaited nye ibu dgn ayah die je.. anak sulung la katekan)

note: mak kalau tgk post ni jgn marah ek kitorg blanje2 ni.. utk cucu mak jugak kn kn.. hihi..

No comments: