Wednesday, June 25, 2008

Download Free Mp3


hye yall'szz....
i nak share dengan yall'szz semua free mp3 download blog... sebelum tu, nk mintak izin dgn tuan punye blog dulu sbb kite kasi promote u punye blog kt sini.. ampunkan kami penunggu gua ampunkan kami penunggu gua..


so anybody yg wish atau tercari-cari lagu2 mp3 tu mohla kite tgk blog ni.. kat sini bleh download banyak giler babas lagu malay, english, bollywood and thailand pun ader.. sawadikkap songkrappp bankrappp.. download free aje, of kosss....

tp perlu ditekankan kt sini tuan rumah blog ade bagi syarat utk sape2 yg wish nk download.. which is..



"IMPORTANT ALL THE MP3 PROVIDED IN THIS BLOG IS JUST FOR PREVIEW
PURPOSES. PLEASE DELETE THE FILE IN 24 HOURS AND
BUY THE ORIGINAL ALBUM TO SUPPORT THE ARTIST AND INDUSTRI."


sape yang nk simpan lelame tu pandai2 la sendiri yek.. kirenye tuan rumah tak bertanggungjawab and tak support pirate2 nih..

so, personally i mmg ske carik mp3 kt blog nih sbb senang and banyak gilos pilihan..

Akhir kata,

"Majulah Industri Untuk Negara!!!!!!...."

Yeyeaaarrrghhh!!!

Peace No War


~i love my mummy ~

No comments: