Friday, July 27, 2012

Noor Aimy Aryssa Sufiyyah

Well everyone will think their baby is the most comelest of all. Who cares. You can say anything but still my baby is the comelest of all. Hahahhaha.
Seriously xboleh duk lame2 mengadap budak bakul ni sbb boleh jd xwaras kejap.

She's 3.19kg when she was born, at 2 months she grows healthily to 4.5kgs. Now that she's 3 months, i need to get her to see her paed. It has been postponed long enough due to

Published with Blogger-droid v2.0.6

Thursday, July 12, 2012

perfume muntah.

Dh hampir 2 minggu keje petang. Buat keje dgn omputih ni bukan susah sgt pun. Asal keje siap tiptop, suke ati ko la nk buat ape kan. Ckp inggeris tonggang tebalik pun diorg buat2 paham suda.

Tapi tu bukan point post ni, haha. Pointnye, sejak keje petang ni hampir 2 mgu jugak la dapat sedikit mase dgn aimy. Bgn pagi mandikan aimy, main dgn aimy. Main agah2 je pun. Xde masalah la sgt, lps mndikn tu letak dpn tv bukak disney channel, settle. Kalau x pun tidokn aje dh. Boleh pi masak ke basuh kain baju. Kemas rumah sikit2.

Sampai today hr ke 9 keje petang. Dh siap2 nk gi awal sikit. Pakai baju merah makngah siap pk sape tegur kt opis ni nnti nk jwb 'only one who dares, wears' cewahhhhh.

Skali baru nk klua pintu adik blueekkkkkkkkk.
Oiiiiiii dikkkk. Tadi ko xnk muntah. Sekarang baru nk muntah. Abisss baju merah.

Tp gua tade hal.. Basuh berak adik pun pakai wipes, inikn pule muntah.
Wipe wipe febreeze febreeze perfume perfume, settle..

Mari kita ke ladang, hoiii!!!!!!!

Note: tadi ade la terbace kt pinterest, org tu ckp baby ni minum susu je, so poopoo diorg sgt lah organic. Organic? Bestu nape ko tak mkn?? Mmg dasar omputih laaaaa.

Published with Blogger-droid v2.0.6