Thursday, June 7, 2012

Colloseum cafe

Baked Crab Meat, Hainanese Mee, Happy Homosapien.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, June 5, 2012

Post Basi : Anniversary @ Puti Bungsu & Aquaria

Nak celebrate anniversary mesti nak mkn sedapkan. Mase ni pulak tekak cuma nak terima nasik and lauk campur je, so search punye search teringat la restoran ni. Dulu pernah makan sini skali ayah bawak.

Puti Bungsu
 

 Nampak tak lauk dia, terliur-liur pulak.


 Ini bukan mengidam, i very the like strawberry jus sejak minum dekat bandung tu.

 budak ni suka lauk sotong masak lemak. Memang sedap lahh...

 Tukang bayar kena makan banyak2..

Lepas kenyang perut tali kecapi, kitorg terus heads to KLCC. 

Pergi ke kedai beli peria,
Mari kite pergi Aquaria..

Mekap artis testing produk terbaru

 Main la ko kt situ, xtau ke dh brape ramai tersepit tangan?

 Ini ikan pirana. Ibu nye jakun tengok ikan ni swimming statik. Agaknye air tu yg berpusing kot.

 Patrick!!! Cube cari spongebob tapi takde..

 Nampak tak tu bunjut2 dia satu dh patah. isk isk...



 Perut buncit jalan termengah2














Ikan apetah ni. Kecik aje n suke main sorok2 dalam pasir.

Ini Nemo tgh terperangkap dalam aquarium. Sabo yek, jap lagi bapak kamu sampai..





Lepas makan kek ni kitorg terus berlari2 anak masuk wayang pulak. Cite ape ek? oooo ye cite Adnan Sempit...

Tulis laju2 sbb aimy dh ngekkkngekkkkkngekkkk....