Monday, March 19, 2012

Aquaria KLCC

Sabtu 3 March kitorg klua untuk celebrate Anniversary yang ke 5 tahun. HEYHO!!!!! sudah 5 tahun!!!!


Kitorg gi makan kt Puti Bungsu, sedap sgt sampai tumpahkan air tembikai kt tudung & baju semua.. naseb baik baju hitam n licin so senang bersihkan.. Lepas tu pegi KLCC.


Walaupun anniversary, tapi tetap ajak paksu jugak.. sbb biasenye paksu tukang habiskn makanan, tukang teman Hapuz n tukang jaga aisyah.. ibunye tukang jalan saje sbb xlarat dh nk kejar2 budak ketotol tu.


Asalnya plan nak gi Aquaria ni hari lain. Tapi sbb hari yg di plan tu Hapuz kena pergi Penang pulak, so sbb xnk rushing2 kitorg pg hr Sabtu je. Seb baik xde la ramai org sgt..



Aquaria sgt best... Tapi paksu pening tgk aquarium lame2... Gambar bnyk dlm SLR, nnti ade mase baru upload, lagipun amik pakai tab ni x brape cantik sebab gelap.






erkkk gambar senget, malas nk betulkan.. ni lepas pergi aquaria, kitorg pergi kinokuniya. aisyah dpt suncatcher. So sebelum masuk wayang mase tgh mkn tu dia sempat la buat 2 keping.. cantik & kemas je dia buat..



budak suke buat craft, tapi ayah dia ckp ini budak suke buat sepah --> ayah yg tak fun..



tapi mau try jugak... berganding bahu dgn paksu sambil bergaduh2... but still diorg buat tak cantik.. hahahahhah...


lepas mkn 1901 hotdog ni, kitorg terus masuk wayang tgk crite Adnan Sempit 2. Klakar gile ketawa terbahak2.. tapi bile tanye aisyah best tak? saje je muke dia jawab "tak best.."


Published with Blogger-droid v2.0.1

Coconut shake - Klebang, Melaka

Jangan tanye kedai ni dekat mane sbb serius saye tak tau. Cume tau die area klebang tapi bukan tepi pantai. Nak kalu, pi habaq kt Hapuz naa..




Ini budak xmau makan nasik lemak. Makan apam dotdot aje.



Nasik lemak sedap tapi sambal pedas sikit.. karipap ok2 je. Tapi kalau pegi pagi mesti lg bnyk menu. Sebab nampak ade bakul bertitle "Mee Goreng", "Bihun",... tapi bakul tu kosong.. mesti sedapkn...



Amekkaw.. sampai kembong pipi tu.. Tapi siyes la air die sedap sbb memenuhi citarase saye yg tak suke coconut shake perisa susu.. So yg saye minum ni coconut shake biase, xde eskrem..



Ini plak Hapuz punye. Coconut shake Special. Ade tambahan eskrem..


Balik nak tapau tapi sbb buat decision lambat Hapuz pun xmau tapaukan dh.. huuuu....



Published with Blogger-droid v2.0.1

Main layang2

Dh nk maghrib baru layang2 nk naik sbb tibe2 angin kuat. Risau pulak budak ketot tu kena terbang skali dgn layang2.


Sape pandai cer teka ni kt mn? hehehe.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Gambar2 lama aisyah yg tembam

Published with Blogger-droid v2.0.1

potluck

Asalnye nak mkn nasik lemak je. skali dtg tgk bnyk gile mknn.

Time kasih semua yg menjayakan. hehehe.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Saturday, March 10, 2012

Payless Shoesource

Kedai ni dekat Sunway Piramid. Kitorg jumpe mase pegi tgk screening Kungfu Panda sabtu lepas. Kasut dia tersangat lah maha comel and harga sgt2 murah.. murah tu xde la murah mcm 5hengget.. tapi berbaloi la dgn kecomelan kasut tu..



Mostly kasut kt rak ni harga dia RM20, RM30.. tapi tgk kualiti mmg bagus la..



Mak yg setia menemani, (sebenarnye sbb kena tgl dgn ayah pegi main golf..) hehehee...



Budak ni pun eksaited jugak nk beli. Dh pandai pilih sandal2 lapliplap... tapi kesian totet, yg dia nak tu xde saiz.. nangis meraung la jgk.. tapi omak malas layan, ayahnye aje yg layan..




Haaaa... seee... i told you kan kasut dia comel amat... yg ni harga dia RM20, tp kitorg xbeli yg ni sbb Hapuz kate beli yg soft sole je dulu.. nanti dh lepas pantang haruslah kite ke sini lagi untuk beli yg ini pulak...


Suke sgt pergi kedai ni. Comel amat. Macam2 ada, slipper, sandals, kasut yg mcm princess2, kasut for gowns.. and the quality not bad at all...



Published with Blogger-droid v2.0.1