Saturday, December 31, 2011

Sikit2, Lama2 jadi xkuasa nak mengira.

Sejak kawen 4 tahun yg lalu, kitorg dh start menabung. Dh lame2 jadi bnyk gile pulak coins ni, sampai dh xkuasa nk simpan lg. 2 tabung botol tu pun dh penuh, tp mls nk membazir beli tabung baru.

So kitorg decide inilah masenye pegi hantar coins nie semua ke bank. Tahun lepas penah gak bwk gi bank nak kire, tp pakcik bank tu xkuase nk kire (padehal pakai mesin je kan).

Kali ni kitorg dh siap kire, kalau xterime jgk siapla. Baling kt muke pakcik tu, konfem pitam.


Hasilnye semua skali adelah RM650++. Yang lebih2 tu simpan untuk aisyah main kude kt alamanda.


Sekian, ecah xboleh harap kire coins. Sekejap je, lps tu dia tinggalkan ibu sorg2. Kerja nk bwk gi bank ni kite serahkan pd en.hapuz dh la yek. Cube try bwk air sebaldi, mcm tu la berat die. Silap2 boleh terkencet.


Hahaha.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Monday, December 26, 2011

Tuti Puti?

Konon2 dulu ckp kalau boleh turun 5kg baru nk mkn tutti fruitty. Azam je, lps tu pregnant mmg tak la kan nk turun 5 kilo. Ntah2 lg setahun baru dpt mkn.

Alang2 bdn tgh nk naik, baik kite mkn je bnyk2, nnti tgh pantang dh kene tgu lg 2 bulan plak.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Thursday, December 22, 2011

Persediaan

Hasil tangkapan dekat GM Plaza Klang. Dapat kail 2 set blanket/bedung (8 pcs), 5 set carter's bodysuit (25 pcs) newborn - 6 mnths.


Blanket tu satu set rm30. Satu set ade 4 keping.

Bodysuit satu set rm25. Satu set ade 5 helai baju.


Okeh, puas hati.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Wednesday, December 21, 2011

Kau ado?

Sedap teringat2.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Tuesday, December 13, 2011

Percubaan tiup belon sampai terkentut kentut.

Published with Blogger-droid v2.0.1

Manhattan Fish Market

Tadi tetibe hapuz ajak makan Manhattan Fish Market. Apelagi, kesempatan tak perlu masak harus digunakan sepenuhnye. Nampak no pemalaskan.


Sup aisyah sampai dulu. Kemain lg slurrpppp, padehal td merajuk sbb donut pink kt big apple tu dh habis.


Kitorg order ni, share je. Apetah name die, tp khas untuk krismas menu ni.


Ni muke tak bleh blah dpt mkn udang galah. Tp xbleh mkn bnyk pun, cheese kt udang tu muak sket.


Budak ni mkn udang dgn sup je. Minum air mineral.


Published with Blogger-droid v2.0.1