Sunday, April 26, 2009
















Thursday, April 16, 2009

Inherited monchong..


Kami adalah monchong2..

Wednesday, April 15, 2009

"Happy Birthday To You!!" ~ on behalf of mak n ayah..

To,

Mohd Johan Johari
From,
specialy send by your parents...
this means they love you..

Hepi Birthday PakLong!!!


Happy Besdei 2 uuuuuuuu..
Happy Besdei 2 uuuuuuuu..
Happy Besdei 2 paklong!!!!!..
Happy Besdei 2 uuuuuuuu..

Syorila paklong, ibu xtau mcm mn nk call paklong..
ibu curuh aicah nyanyi kt cini je..

syemoge paklong cihat, hepi dan kenyang syelalu..

Aisyah suke makan naget.. sila lihat bukti..

sometime before the party starts.. gula2 bersepah..



amik dua plak tu..

pipi pun dh bolat..


one after another nugget..



makan nugget, main nugget..




nugget lagi..



nugget ku dibibir mu..







Sunday, April 12, 2009
























































Birthday 1 ~ kek & naget


Black Forest.. nmpk x ade icing baby...


mmmm nyummmyyy.....

penggemar nugget...



penggemar nugget double....









Bringing to you live "Totet's Birthday Party" from New Zealand

Special utk aisyah.. Birthday party aisyah is live updated from New Zealand.. huuu kelassss betul dak totet ni... sape nk tgk live update bleh tekan kt sini --> http://geniunist.blogspot.com/2009/04/aisyahs-birthday-party-live-update.html

Ade org kutuk blog aisyah 2 bulan xupdate, bile update 2, 3 line je.. ok la tu, dr xupdate langsung kan.. wahahhaahha..

Wednesday, April 8, 2009

Hepi Besdei TOTET!!!!!!!!!!!!...

Tanggal 7 likur april, totet kerimasan sbb kene komos.. ngeh3.. ni gmbr latest dak totet yg amik gune henpon baru mak tuuuuu...














Geramkan tgk dak totet ni,
Semua dijemput hadir ke party belon2 besdei aisyah hari ahad ni.. siapa dtg pukul 12 mlm dikuatiri xdpt makan.. kecuali org yg ade dkt NewZealand mmg xdisediakan makanan maya.. sekian..



Friday, April 3, 2009

Ini adalah poting memalukan..

Last two pagi, nk g keje nih,, hari yang normal dan sedikit cerah..Nak drive g opis, sebelum tu kene la pakai cermin mate gelap.. drive pun seperti riang-ria kanak2..

sampai kt tol pun mcm biasa la byr musti gune TnG, xperlu beratur panjang2 amik tiket.. Dapat pulak elakkan dr pemanasan global kesan rumah hijau.. hmm.. mase nk swipe kad tu bukak la tingkapseparuh je, sbb encik Hapuz pesan gitu..

pastu nk swipe tu xsampai pulak, sbb pakai seat belt nnti kene saman pulak kalau xpakai kan.. tgh cube bersungguh2 nk swipe nih, xsamapai jugak.. turunkan tingkap sampai abis..

Yaahhhhhhhh!!!! tittiittt!!

haaa dpt pun swipe, pegang stereng nk stat drive balik.. ehhh mane kad TnG aku..



JGN TANYE MCM MN BOLEH MELEKAT KT MESIN TNG TU!!!!!!



nasib baik pakai cemin mate-mate gelap, kete blakang dh hon2 dh. mesti die duk gelak kan aku terkontang-kanting nak amik balik kad TnG tu.. ikut kan nk tgl je, masalahnye TnG tu dlm IC..

Terpampang muke aku kt mesin tu.. Kantoi la nnti!!!.

Thursday, April 2, 2009

Latest Aisyah's post

http://geniunist.blogspot.com/2009/03/nur-aisyah-alyssa-sufiyyah.html

hahahahhaha melampau tak tahap kebizian aku.. amik link aje..