Thursday, January 29, 2009

Aktiviti totet di rumah baru..

As korg sume dh maklum, last week kitorg sume berhempas pulas memindahkan diri memasing ke rumah baru.. si totet kededek ni mcm agak kurang kaseh sayang la sket sbb ibu ayah die bz yg amat.. terpakse la die layan diri.. omputih kate self service.. cewah cam nasik berlauk plak anak aku nih.. tah ape yg die buat sorg2 tu.. meh kite skodeng..

kronologi 1...

totet kepochi bongkar beg pakcik ari die..

kronologi 2..

dh bosan le tu.. nk pegi terkam encik aligator plak.. nmpak tak mcm ade kaki cacat kt tepi totet tu.. kitorg panggil kaki gaza.. sbb penuh dgn kudis2 seperti terkena serpihan bom.. kesian..

kronologi 3..

geget2 xhengat..
kronologi 4..

lobang hidung crocodile

kronologi 5..

lobang hidung totet


sekian..

Wednesday, January 28, 2009

Saje nak letak mende mengarut nih..

Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb, 28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.1

yaya
no.1----Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Anda akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan anda. Malah anda juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan anda. Anda seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya yang anda ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb, 31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4

hapuz
no.4----Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin. Mungkin anda akan menjauhkan orang lain daripada anda kerana kata-kata anda. Anda seorang yang bertimbang rasa akan masalah orang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan dan seni. Anda akan membantu ahli keluarga atau kawan-kawan yang menghadapi masalah tanpa berfikir panjang. Anda kena berhati-hati dengan orang sekeliling anda kerana mereka mungkin akan mempergunakan anda. Kawan-kawan anda akan menghabiskan masa dan wang ringgit anda dan selepas itu menjauhi daripada anda apabila anda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walau bagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dan tegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

Kalau anda dilahirkan pada 7Hb, 16Hb, 25Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.7

aisyah
no.7----Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagian diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah no.2.


ni mmg no komen la.. xdpt nk dielakkan. bak kate hapuz, kalau gaji rm7000; 7000 la jugak nk belanje..

ni memaaannnnggggg betolll..

over gembira dak nih.. mungkin jadi dokter yg memberi sumbangan pada dunia.. cewahhh

Friday, January 16, 2009

The Saga returns..

Lame bebenor tak hapdet blog nih.. ni bukan web page lg dh, dh masuk kategori spider web dh..
Pada sesape yg tau tu, ada baguih la, sesungguh nye ibu totet nih baru 1 sebulan stengah tuko kijo, projek pindah rumah pun in progress lg.. tu yg bz yg amat tu.. ni pun keje rasenye dh setel down sket, dh bleh bernapas sket.. tgl saki-baki keje2 perpindahan rumah..
pada teman2, pasni jgn suruh kitorg buat bbq lg.. dh xde ruang nk bakar berbakar dh.. pasni mungkin kite asapkan rumah fit plak.. ceheheee..tuan umah xckp pape, org len plak lelebih ek.. okeh itu saje mukaddimah.. tgk je la brape post yg bleh dpt mlm ni yek..
babai..

Tuesday, January 6, 2009

We Love Mix FM!!!!

Semalam Mix FM datang opis.. ni program baru diorg (kitorg ni dh jd genuie pig dah).. awal tahun lps cuti panjang nih, diorg dtg ke opis2 untuk "Make Some Noise" supaya kitorg bersemangat nk buat keje.. ye ke?.. i was more interested to the free pizzas.. lapo beb.. gambo2 nih donlod from mix fm punye website.. nampak tak budak yg tercongok kt dpm sblh serene c tu.. siap buat peace lg.. (tp sbnrnye tu bukan peace.. itu 2 piece pizza for me please.. kehkehkeh)
Depan skali pakai topi biru tu Mr Chan (bos beso) his responsible for making me in myob now.. thankiu.. (berusaha nk masuk gambr.. makhluk tanduk ijo nih block plak..)
silakan diri sendiri merebut piza kt pantri.. dpt sekeping mkn smbil berdiri, pastu grab lg sekeping bwk lari kt cubic.. wakakakka..

baju ijo tu kak fiza, antara dev melayu kt sini.. tgk tu, smpt grab mag dgn roti lg..
ai meng (bos besar jugak) mcm nk bwk lari piza.. hehehe..