Wednesday, November 5, 2008

I've been tagged by Lanz..

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

-agamaku
-imanku
-akidahku

cewah alim la pulak.. benda2 lain yg penting jugak...

-keluargaku
-kawan2ku.. cila/fit/natt/zul/kwn2 jb/kwn2 ukm/yg menegenali diri/yg belum kenal lg
-duitku.. ni penting, sbb dgn duit ni barula ade kete, henpon, internet.. dn segala bentuk keperluan materialistik ku..

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dgn wang sendiri?

-pagi td beli sarapan mihun goreng dgn karipap 2 ringgit untuk letak dipantri.. sape nk mkn bleh mkn.. nk minum buat sendirik..

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?

-kalau dh kawen bleh ade impian lg ke? ni soklan serius tau.. wahahahaaa..
-konon2 belum kawenla kan, hmmm.. nk kawen kt tgh2 tulip flower field. huuu.. pastu tetibe je bnyk rerama terbang2.. shiiishiii.. angin sepoi2 bahasa menerbangkan kelopak chery blossoms.. wushhhh...
-PANGGG!!!! kene lempang dgn hapuz..

4. Berapa lama anda rase hubungan anda akan berkekalan?

-hmmm.. ni tricky question ni.. saye rase la kan.. sampai esok kot.. wahahhahahaa.. ampunkan saye penunggu gua.. ampunkan saye penunggu gua..

5. Adakah anda sedang dilamun cinta?

-ni pun mcm tricky question ni.. saye rase kene balik bincang dgn hapuz dulu la.. yela mesti kene bincang dulu ape2 pun..

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?

-kat Genting, tp xtau name restoran tu ape..

7. Namakan buku terakhir yg anda beli?

-susah nak jawab soklan ni.. kalau tanye kasut ke, baju ke bleh ar jwb.. ni kene back to the history 3 to 4 years before nih.. susah2..

8. Apakah nama penuh anda?

-nama penuh saye Noor Suraya Binti Johari. Tarikh Lahir 19 Januari 1984. jangan lupe beli hadiah tau..

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?

-jawapan ni bergantung pada sape yg pegang wallet mase kat kaunter pembayaran shopping.. ngeahahaahhah....

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

-saye nak jumpe veterinar kure2 kt Zoo Negara. nak tanye ape pasal kure2 saye tak moh makan sayo.. sayo tu penting untuk tumbesaran tau..

11. Christina atau britney?

-Siti Nurhaliza Tarudding.. (kecek 'ganu nih..)

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?

-pakaian saya, pakaian hapuz dan pakaian aisyah sumenye bukan saye yang cuci.. wahaahahahh.. sumenye itu mesin yang cuci..

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pergi?

-Puncak yang tertinggi rollercoaster dgn video kamera dan Fitiriah disebelah terketar2.. ketarketarketar... kihkih..

14. Pelukan atau ciuman?

-Makanan.

15. Butirkan 5 perkara tentang org yg tag anda?

-bayangkan Lanz dibutir2kan kepada 5 butir.. uiks!!..

16. 8 perkara yang amat saya gilai?

-bersiap utk shopping
-perjalanan ke shopping
-bershopping2
-memilih2 brg shopping..
-berjalan ke kaunter pembayaran shopping
-membayar brg shopping gune kad kredit hapuz
-balik ke rumah selepas shopping
-tgk balik brg yg dishopping dan menyepahkan semuanye..
-tidur di tgh2 brg shopping

eh dh sembilan la..

17. 8 perkataan yg sering diucapkan?

-jom shopping?
-shopping nak?
-brg dapo dh habis la, jom g Tesco.
-sale!! sale!!
-warehouse sale!!..
-baju aisyah dh xmuat, jom pegi Jusco.
-rase nak makan tako, jom pegi Midveli.
-boringla, jom pg Sogo.

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibace?

-sok kaba
-brochure Carrefour
-brochure Cold Storage
-brochure Ikea
-brochure Jusco
-Mastika
-brochure Tesco
-Release Note Log Version 3.15 IJPN.. testscript..

19. 9 Lagu yang boleh saye dgr berulang kali?

-kaki kiri di depan, ke belakang, depan belakang lalu goyangkan lakukan seperti ini dan berputarlah, mudahkan caranya.... oooo ayuh bersama... ooooo bersama-sama.. tangan di lutut diatas yayaya!!!!...

-you put ur left leg out, you put your left leg in, you put your left leg out and u shake it all about, do the hockey pockey and u turn around. thts wat its all about..

-ulang 9 kali.. yeehaaaa!!!!...

20. Perkara yang saya pelajari tahun lalu?

- mengetuk perut sambil berkata " oit ape tendang2 nih.."

21. Mangsa tagged seterusnye..

-Siti Nurhaliza
-Britney Spears
-Katherine Zeta Jones

hahahhaha anda di tagged..

mungkin pasni kite bleh g shopping beli Britney Spears.. sbb aku dh tag die.. ade tanda harga dh..

3 comments:

myheart said...

-konon2 belum kawenla kan, hmmm.. nk kawen kt tgh2 tulip flower field. huuu.. pastu tetibe je bnyk rerama terbang2.. shiiishiii.. angin sepoi2 bahasa menerbangkan kelopak chery blossoms.. wushhhh...
-PANGGG!!!! kene lempang dgn hapuz..

hahaha..yg ne klaka...hahahaa..cube byg yaya tgh berangan pastu kene lempang ngan abg jasin..wakakaka


-Puncak yang tertinggi rollercoaster dgn video kamera dan Fitiriah disebelah terketar2.. ketarketarketar... kihkih..

cet dan cet lg...tau la aku tkt nek roller coster kan...takkan tercapai la impian ko tuhh..


-bayangkan Lanz dibutir2kan kepada 5 butir.. uiks!!..

ne klaka gak..hahahaha..cane nak bayangkan...butir2 lan..hahhaa

yaya said...

aku nk sgt nek roller coaster dgn ko fit.. pastu duk paling depan skali..

myheart said...

wahaha..jgn harapppppp...