Thursday, November 20, 2008

aisyah berfesyen ~ fesyen specky


last nite we went to Puchong pasar malam, nothing to buy actually just look-look only.. besides hapuz nak mkn char kuew teow.. mase tgh walk-walk tu ade la satu kedai ni jual spek berjenama sploh ringgit ..


hidung totet sgt.. xbleh nk letak spek..


xtau la ape angin si totet ni, masam je muke.. mungkin sbb kene buli dgn ibu die.. wakaka..

last-last kitorg xbeli pun spek tu.. saje nk melaram.. kitorg ade tips yg slalu diamalkan kalo org kedai tu dh asik usha je kite tp kite bukan nk beli pun brg die..
korg buat2 la mcm eksaited tgk brg die, pastu cube2.. try2 konon cam nk beli la.. kalau bleh snap gmbr skali.. pastu buat2 la cam tgk2 yg lain, pastu tanye kaler lain ade tak.. korg tanye spesifikali kaler yg xde kt situ..
pastu bile org tu kate "xde la kak, tinggal itu aje..".. haa apelagi, buat la muke dissapointed gile.. ckpla "alaaa, xde ke.. aisyah, xdela spek kaler pink, cane ni....", "hmm, xpela bang.. kite carik tmpt lain plak..."
haa pastu ape tgu lg, chow la cecepat.. ngeahahhahahahahah....

1 comment:

myheart said...

ahahahahaa..jaattt..tp aku pon ade amalkan trick tu..kikiki