Thursday, July 10, 2008

kisah seorang shoppaholic - kasut butang



Last week pegi Mines, hajat dihati nk cari baju raye kt butik.. tp before that, biasala perempuan kalau pg shopping even though nk beli satu brg je harus masuk semua kedai yg ade..

kalau bleh bilik AHU pun nk masuk gaknye.. ngehngeh..

so before sampai kt butik tu ade lalu kt kedai kasut ni.. nak dijadikan cerite, kedai tu bleh plak buat sale and ramai plak org dlm tu... dh tu org yg kt luar ni mesti arr tempting kan.. understood la kaaannn...


So alang-alang my husband pun dh masuk.. i masuk je la.. skali bleh plak tenampak satu kasut ni.. agak2 comel la jugak.. tgk dr jauh mcm kesian je die duduk sowang2 kt atas rak tu.. pandangan pun mcm dh kabur2.. fokus kt kasut je.. mcm dipanggey2 plak.. kehkeh.. So i went and try la kasut tu.. hmmm... di mata shoppaholic sumenye cantik sumenye good bargain.. so i went and ask my husband's opinion plak, then..


thumbs up, pay, yeayy!!!!..
mmm.. please note that baju raye tak beli2 jugak.. huhu...

4 comments:

cinta said...

cila beli kasut yg berjenama same ngn kasut butang yaya..kikiki..wedges 3 inch.material jeans..mesti kedai yg same nih kt mines..

yaya said...

kalau tak silap nama kedai ni Walk In.. Beg plastik die belang2 biru n transparent... cewah detail tu...

myheart said...

kedai walk in ne mmg banyaaakkk wedges..aku jumpe kat one utama...tp tak beli ...sob3..sedihnyeeeee

yaya said...

mase beli kasut ni adela diskaun 20%.. tp disebabkan ade tercalar sikkkkiiiitt kt tepi kasut ni and mmg tgl satu je tu saiz aku, aku mintak tambahan diskaun.. dptla diskaun 30%.. ngehngehngeh...